Hälsingland

Hälsingland, mitt eget land...
Det var här jag tappa min första tand!
Åh här så ska jag spotta ut den sista!


Bah så d vet d!


Torsdags mys

tacos med film, bubbelbad och hårklippning, plus en mysigt kaffebesök med massa prat mitt på dagen!

Ja adrian har haft playdate med emelie idag så emelie och therese kom upp här idag så stannade therese på kaffe så satt vi och pratade massor i köket medans adrian och emelie spelade tvspel och lekte.

sen åkte therese hem och emelie stannade kvar, då åkte älskling och köpte tacos tillbehör så åt vi det tillsammans sen... :) sen kom mässen och jessie hit för mässen skulle bli klippt :)



mässens nya frilla:)

och medans han blev klippt satt jessie adrian och emelie och spelade tv spel :) efter att dom åkt så var det bad på schemat, så gjorde ett bubbelbad åt dom så sprang dom i trosor och kalsonger och var redo att hoppa i :) så nu har dom badat i säkert en 40 min... ;) har hört som när dom dykt och lekt. mysigt.. nu ska dom lägga sig i adrians säng och se på film och sen somnar dom nog snart efter det långa badet, brukar bli tröttsamt efter det :)




Adrian och Emelie redo för dykning :)

ja, nu ska jag nog ta och krypa ner i soffan, måste strax till tvättstugan och hämta tvätt också innan vi helt kan göra kväller :)

 

ha de


Torsdag

Playdate har vi här idag, emelie kommer och ska leka med adrian idag :)

Sen senare i eftermiddag kanske det blir middag med älskling och hennes pappa här hemma..

 

jaa, men nu är vi hemkommen ifrån stugan, i tisdagskväll kom det lite släng av hemlängtan! vi överlevde natten men vid nio på ons morgonen tog vi ekan och puttrade hemåt.. OCH HERREGUD vad skönt det var med ett varmt bad och kebab tallrik. göttade oss lite när vi kom hem hehe...

vi hade det jätte bra i stugan, men blev lite frustrerad när elverket tydligen gick ojämt.. så dvdn och min strömkabel till datorn strök med. bara tur att datorn var avslagen!!! :)

så idag ska jag ringa och kolla efter garantin på dvdn och strömkabeln ringe jag ang om igår och en ny är på väg... har lånats pappas bärbara nu.. funkar den med :)

jag har ju inte kunnat ladda upp nå spec med bilder i stugan för internet där funkar ju som de vill.. men jag tänkte lägga upp några st nu... :) har några mysiga..

 

     

lite kort på adrian och nathali som sågar ved och jag som täljer och roy som gömmer sig i riset :)

 



här grillades det mkt korv och marschmallows :)

sen när vi åkte hem fick vi lite fin väder också :)

 

såå. lite bilder blev de ...


Sista kvällen i stugan..

tisagskväll, sista kvällen i stugan.. nu är har mörkret fallit och vi har krypit ner i soffan, haft en mysig dag..
fast morgonen kunde varit bättre..vaknade dunderförkyld så nathali var snäll och gick upp med adrian så låg jag kvar en liten stund och det behövdes, mådde bättre när jag kom ut till dom sen.

men nu börjar det krypa på igen, har satt sig i halsen och skallen..

men som sagt så är det sista kvällen så elverket får stå och gå ikväll tills soppan tar slut, skönt att somna till tvn också.. :) lite ljud omkring sig, inatt hörde jag en råtta som sprang omkring i taket. USCH.
inte för att jag är rädd för dom så men ljudet det är bara så äckligt.! uhuu

..älskling och adrian somnade tidigt igår, tänkte försöka göra samma sak jag också ikväll, lite saker att göra imorn.. packning och städning... tänkte försöka åka runt tolv om vädret tillåter men det var ju helt okey idag så hoppas solen tittar fram imorn också.

men ja, nu ska jag nog återgå till filmen, lägger upp lite kort sen för mitt internet är segt här ute..




go kväll påer

Kvällsmys i mörkret.

Nu har mörkret lagt sig, är kolsvart ute.. vi har lagt oss i soffan nu och satt på en film G-force.
eldar för fullt så vi får värme, gasol tuben som värmde oss i natt tog alldeles nyss slut så får se om det är nå mkt värmde imorn bitti när vi vaknar, men förhoppningsvis vaknar man till under natten och kan ordna en brasa..

annars nu på eftermiddagen har vi visat hur händiga vi är, hämtat och ordnat ved för kvällen, gjorde en eldstad utanför stugan och gjorde mat på.. makaroner och köttfärssås. :) adrian var så stolt för han fixa köttfärssåsen:)

smakade bra iaf :) sen har vi suttit och spelat finns i sjön och haft det mysigt, sen drog adrian igång och tok dansada till radion.. ;) sen idag har han byggt koja och sågat lite ved och hållt på :)

det har regnat hela dagen men hittills har de inte tok regna, så de går ju bra att vara ute..

och nu, ja nu ligger vi alla, adrian håller på och somnar, nathali likaså.. har vare trött under dagen jag också och var helt inne på att sova midda men orkade mig igenom hela dagen :p

men ska väl försöka lägga sig i tid sen för man vaknar så tidigt och sover halv dåligt..

kommer lite bilder..
   



Måndagsmys i Stugan!

Ja igår tog vi tag i saken och packade och inhandlade det nödvändiga, så nu är vi i stugan... i regn rusket tog vi stor ekan och åkte ut på marmen, det han dimma på lite och började våga på, det var kallt..
men jag fick en klump i magen när motorn dog på sjön men fick snabbt igång den igen...skönt.... :) fick åka lugn, det tog oss kanske 20 min att åka hit..

..sen var det bara jobba på att få tillbaka värmen i stugan och i kroppen :)
imorse vaknade adrian fem på morgonen och frågade efter frukost men när han fick höra va kl var så sa han: oj, om två timmar får ja gå upp.. han är van att gå upp vid sju.. sen från att kl var sju fick jag ligga kvar i värmen i ca en halvtimme sen hade han tjatat upp mig till frukost :)
då tog vi lite smörgåsar och juice sen tog vi oss ut och gick på ved jakt :) och vi kom hem med lite så nu är vi varm för kvällen också :) ...senare blir det lite käk, antingen köttfärssås och makaroner el potatis och köttbullar me brunsås. :) sen har vi massor med korv.. :)

..nu är elverket igång så vi får lite ström, satt på wallander på tvn och jag laddar datorn så man kan kika runt lite.. regnar ute så inge väder att springa omkring i... hoppas på bättre väder imorn!


lite kort från förra gången vi var här :)




ett kort på stugan :)




....och ett kort på oss för vi är så j*kla snygga;)   ojojoj...


nu har vi grillat korv, nu ska vi spela lite spel med adrian... :)

apdejtar sen!

Lördag

Mys och hårklippning...

Då vår de lördag (egentligen söndag nu om man kollar kl, 00.52...) men jaja, under dagen har jag legat och kika på film och vare allmänt trött..
Men sen kom adrian så då drog vi igång På andra sidan häcken så satt vi och tittade på film tillsammans tills han bestämde sig för att ta ett bad så då tror jag att han badade i över en halvtimme :)
och efter badet åt vi lite kyckling gryta tillsammans innan pappa kom och hämtade honom.

efter det diskade jag lite och väntade in älskling, qina och johanna, vi hade en mys kväll till Idol ikväll.
Slank i några öl men var bara mys, så mitt i allt kom vi in och pratade hår så sen slutade det med att jag klippte johanna, själv tycker jag det blev riktigt bra..hon var nöjd och det blev de andra också :)

sen när det var klart kom therese hit och satt och pratade lite innan dom skulle hem..
Johannas sista kväll var det i hälsingland nu innan hon åker tillbaka till skåne, vi har precis lärt känna henne och hon är en väldigt härlig prick, vi kom jätte bra överens med henne och hoppas på fler hälsapåare från henne :D

Har haft de jätte kul tillsammans med na.. :)

Men qina och therese har vi kvar, dom lånade vår dvd med sig hem ikväll för deras internet har lagt av och dom har både dator och tv genom det...förstår inte hur ja hade klara mig utan det.. tvn tar mkt av min tid :p

men nu kan dom iaf titta på filmerna dom brände ut eftersom deras dvd inte tog formatet :)

Men kan ju lägga ut kort på johanna som nyklippt :)


       




Så, Johanna åkte upp hit och hade tänkt åka hem med hårförlägning så får se vad reaktionerna blir där hemma men förhoppningsvis blir det bra´a... :)



Ja men nu har älsklingen somnat i sängen, hon är duktig på att somna snabbt, sådär som en själv bara skulle göra om jag satte mig på sängkanten och ngn hade stoppat tegelstenar i mitt örngott och sen slagit mig rakt över ansiktet....kanske då.... kanske då hade jag somnat lika snabbt som min pälsk :) haha, önsketänkande...
själv får jag ligga och vrida en evighet oftast innan jag somnar..


men nu börjar det dra sig mot sängen faktiskt.. känns skönt att få krypa ner i värmen och försöka få sig lite sömn:) men jag får säga att det har varit en bra vecka hittills, planerat en stugtripp, haft spelkväll med tjejerna som slutade i en väldigt sen vinarnatt, träffat och lärt känna johanna osv.. inte mkt att klaga på. haft mkt mys med hjärtat också! MEN nu ska jag göra min underbara sällskap:)
...johanna väcker nog oss imorn för hon glömde kameran hos oss ikväll. :p

men sov så gott.


Torsdag

Idag har varit en ganska så seg men skön dag, har cyklat upp till pappa med adrian nathali och roy och varit där en stund sen hälsade vi på hos johanna som krånglade med digitalt.. sen cyklade vi hem, har plockat här hemma. behövdes, igår så spelades de guitar hero här med therese carina och johanna sen stannade johanna kvar och vi drack lite vin och en enstaka grogg slank i.. satt uppe hela natten och lyssnade på musik, dom spela gitar och sjöng lite. tog det bara lugnt.. :)

sen imorse vid halv sju kom therese och hämtade johanna och nathali, johanna skulle hem till dom och nathali till skolan, så då började jag plocka undan och la mig sen i sängen och sov skönt i två timmar, sen kom nathali hem..
hon orkade inte gå i skolan idag :p försökte få henne i säng i natt men hon var stor i mun och sa att hon skulle allt orka med skolan ;p men sen sov vi ett bra tag innan adrian kom och vi åkte på cykelturen:)


nu har nathali diskat lite, vi ska bara ligga och se på tv/film ikväll tror ja...


... fick bilderna igår också från fotograferingen, lägger upp två st :)




Jag och min favoritkille!:)



jag och min underbara:)

Tisdag

Nu sitter jag ensam i soffan med ett täcke och fixar med datorn, roy ligger med huve på soffan och har sin leksak i mun och tok gnäller efter uppmärksamhet... älsklingen sover redan, hon är slut och trött, mår inge bra...
men hon lyckades sitta och titta på tv en stund med mig ikväll iaf :)

i eftermiddag har vi vare och gjort ngt hon har vela länge nu :) vi var och tog lite kort på oss tillsammans, en kompis till henne fotar till ett slutprojekt och ville fota oss.. hoppas på mysiga kort på oss :D

så tog vi tillfället i akt och tog med adrian och roy, hoppades på att fint kort på antingen mig och adrian (utan el med roy) så vi kan ge min pappa i julklapp :)

men jag tror vi fick många fina kort, vi hade jätte fint väder idag ju, solen var framme och vi fotades vid en björk efter ån.. älskling blir nog nöjd :D

och sen efter vi var klara åkte vi och hälsade på hos therese, carina och carinas syster johanna som dom har på besök från skåne.. satt där och brännde ut lite filmer åt dom och bara prata lite..

fick dåligt samvete när vi väl åkte hem för jag insåg inte hur lång tid allt tog, kl blev halv åtta innan vi kom hem och adrian hade inte ätit än :( han som lägger sig vid åtta.. usch, tyckte synd om han!!
men han fick mat av pappa när han kom hem så tror han la sig mätt och belåten :)


näe, nu ska jag nog avrunda och återvända till tvn och mitt glas med trocadero.. :p

snart blir det att krypa ner hos älsk och sova..


ska bli spännande imorn och få se korten :D


Fredag...

Då var det fredag igen, sitter hemma nu i höstvädret, regn och rusk ute...
idag har jag och adrian varit i stan och inhandlat nya vinter stövlar och nya gympaskor, sen köpte vi en ny mjukisdress på teamsportia och lite småprylar..
Älskling har åkt till hudik till jazzfestival, där ska hon och hennes klass uppträda och sjunga, hoppas det går bra för henne :)

Lindström och david sitter hemma hos lindström och tar några braköl så man kanske tar med sig roy dit en stund ikväll.. pälsk är inte hemma fören tolv el nå ändå så kan man ta och umgås med dom lite ikväll..

annars den här helgen så blir det lugnt, har inget spec planerat...

men lycka till ikväll hjärtat!

nu ska jag kika lite på tv.. :)

Torsdag

Tvättdags
håller på och tvättar för fullt nu, behövdes.. ska bli skönt att lägga sig i rena sängkläder ikväll :)

annars har jag och per suttit och käka frukost och titta på tv bara.. mår sådär idag,
igår kväll var vi in på olles och tittade på sverige albanien som slutade med vinst!
Emelie kom så åkte vi in.. det var emelie, jag, nathali, lindström, david och per.
så då hade dom storbilder osv. vi tog några öl och bara tog de lugnt. sen när vi skulle åka hemåt
fick jag världens migrän, den värsta på länge.. har klarat mig nu ett tag. men de slutade med att
jag låg och kräktes och fick ha nersläckt i lägenheten, var riktigt jobbigt. synd på en för övrigt väldigt bra kväll!
men ja, har fortf lite känningar men det är mkt bättre än inatt..

ja, snart är det dags att gå ut i tvättstugan och forts...
sen kommer älsklingen hem senare så blire väl dags för käk osv. så kanske adrian kommer och är här en stund. :)

Måndag!

Ny vecka,nya tag.. Idag har jag och Martin vare i stan och lämnat in däck som ska läggas om, sen vare och fixat lite papper och såna tråkiga ärenden.. sen har ja städa lite lätt här hemma, damsuge och moppa golven.
just nu ligger älskling och sover.. jag har nyss varit ute med roy och pinkat av honom lite inför natten..
just nu sitter jag bara och kikar runt på datorn och tittar lite på tv men ska alldeles strax lägga mig hos pälsk.
börjar bli trött nu... sen ska jag väl försöka komma upp i tid imorn och inte sova bort halva dagen.



Jag älskar dig min underbara




också kort på djuren :)
        ROY                                                                                             KURRE

                                                                  

Söndagsmys...

Då var den söndag, snart en ny vecka och nya tag.. dagen har spenderats med massor av film..
bara latat oss:) blev lite tacos till käk efter att pälsk blev skit sugen påt,
då dög inte resterna av min kyckling och ris;p
men måste hålla med om att tacos var bra gott! så fick vi sällskap av per också.. :)
har dragit igenom några johan falk och lite wallander. :)

Har ju vare perfekt mysväder, mörkt, kallt och lite regn.. Tände lite ljus och gjorde
de riktigt mysigt :) men nu ska snart per åka hem och vi ska väl kika lite på tv innan
vi kryper i sängs.. :)


Förlust!

Sverige-Danmark var det ikväll



Sverige förlorade. 2 bortdömda mål sen drog dom in ett skott. suck.
In mer BERG från start säger ja bara. behövs fart på plan. ska inte komma sista 20min!!!!
In med lite yngre, piggare och HUNGRIGARE spelare så kanske första halvlek ser bättre ut!


Schleeetet lördagsmys med FOTBOLL

Ja nu har man införskaffat sig en blogg, tänkte ta och skriva lite om gårdagen som var tok rolig.
Jag och älskling (Nathali) skulle titta på idol och fotboll och möjligtvis med en grogg. då skrev anna och hade inget att göra så hon gjorde oss sällskap men en vinare... ja idol gluttades de inte mkt på, utan ist drogs shotsen och spelen fram så var vi igång, vi gjorde ett tema på festen och det var the playboy mansion.
Jag - Kendra
Nathali - Hugh Hefner
Anna - Holly

så dom namnen fick enbart användas, sa man fel fick man den så kallade mustaschen (!) som gjorde en till slav till ngn annan tabbade sig. och mustaschen målades med kajal penna så när man friades skulle den bara gnuggas bort så under tiden var vi andra sotare efteråt. tills nästa mustasch målades på.
sen fick vi inte peka el använda oss av ord som "hörru" "du" och liknande.

så körde vi igång och körde frågesportlek under kvällen och då kom per (grannen)
Per - Bridget
så han var också med och lekte och drack..

vi hade jätte kul, alla hade varvat mellan sotare och slav. så alla var svarta runt munnen beroende på vilken musch man fick :p

sen senare kom jonas och lindström så dom kom också med i leken
Jonas - Paul Anka
Lindström - Anna Anka

men där bröts temat på the mansion.. :)

så satt vi bara och prata strunt och lyssna på musik, vissa höll på att somna i soffan med för mkt alkohol i kroppen :p

vid 03.30 avbröts festen, då tyckte vi alla att det var dags att gå hemåt och lägga sig..
vi somnade väl efter fyra ngn gång, sen vaknade vi vid nio då kom adrian (lillebror) eftersom jag har haft honom idag när pappa jobbar så ev kanske han sover kvar. men vi var inte pigga när han kom men fick tvinga oss upp ur sängen, efter en timme kom vi på att mammas karl lars fyller år idag så då gick vi ner och åt tårta och grattade honom.. :) sen begav vi oss hem igen och vilade, titta på tv. sen lagade vi kyckling och ris och sen dess har vi bara tage de lugnt.

Lindström och anna gick nyss härifrån, kom och små pratade om gårdagen och om det som komma skall

FOTBOLL SVERIGE - DANMARK

dom tycker vi ska komma på öl och se fotboll men vi håller nog oss hemma.
kanske om magen orkar slinker en el två ner men mer än de blire inte..

men nu laddar vi inför fotbollen, blir lite chips och mys så får vi se hur länge adrian tycker det är roligt att se på:)


men nu räcker de på första inlägget tror ja, kommer lite bilder också från gårddagen/inatt
...måste lägga till också att älsk skulle egentligen till bollnäs på fest men är glad att ha henne hemma trots att hon är ett slakt ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0